Izvor: Scandal.rs, 19.Jun.2016, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Kilibarda rekla sudbonosno “da”, a evo zašto je krila da se udaje (foto)

Voditeljka Marija Kilibarda zaklela se pred Bogom na večnu ljubav dugogodišnjem dečku, bivšem košarkašu Vladimiru Radmanoviću.

Posle crkvenog venčanja, koje je upriličeno u Sabornoj crkvi u Beogradu, mladenci će sa zvanicama slavlje nastaviti na košarkaševom salašu u Starim Banovcima, uz trubače.

Ketering i cveće su na salaš stigli u prepodnevnim časovima. Nedugo potom stigli su i trubači.

Kako “Pulsonline” prenosi, Marija je krila >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << od svojih prijatelja da se udaje sve do poslednjeg trenutka. Glavni razlog za to bila je želja njenog supruga Vladimira Radmanovića, da mu prisutvo medija nikako ne bi odgovaralo.

Šarmantna voditeljka rešila je da ispoštuje njegovu želju, pa je svoje prijatelje o danu venčanja obavestila u poslednjem trenutku, kako neko od njih ne bi javio novinarima.

A ovako se pripremala za najlepši dan u životu.

Ketering i cveće su stigli u prepodnevnim časovima, a trubači su stigli nedugo posle njih. Ipak, još ih nisu pustili unutra.

Lepa voditeljka sinoć je organizovala devojačko veče gde se u jednom beogradskom klubu provodila sa svojim prijateljicama, a nekoliko dana pre toga posetila je i kozmetički salon kako bi se doterala.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Marija Kilibarda rekla sudbonosno “da”, a evo zašto je krila da se udaje (foto)

Izvor: Svet, 19.Jun.2016

Voditeljka Marija Kilibarda zaklela se pred Bogom na večnu ljubav dugogodišnjem dečku, bivšem košarkašu Vladimiru Radmanoviću.. Posle crkvenog venčanja, koje je upriličeno u Sabornoj crkvi u Beogradu, mladenci će sa zvanicama slavlje nastaviti na košarkaševom salašu u Starim Banovcima, uz...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.