“Luda kuća”: Nema seksa bez kuma

Izvor: Poznati.info, 17.Okt.2012, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Luda kuća”: Nema seksa bez kuma

Neverovatno!
Kroz emisije „Luda kuća“, koja se emituje na televiziji Hepi, defilovali su različiti profili: svadljivci, prevareni i ostavljeni ljubavnici, ćerke kojima očevi brane udaju…ali ono što je snimljeno i emitovaće se sutra, u četvrtak, u 23 je u najmanju ruku – šok!

 

 

 

 
Seks u „Ludoj kući“!
- Istina je – potvrido je Dejan Stanković, voditelj „Lude kuće“. – U emisiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << pod nazivom „Nema seksa bez kuma“ dama je priznala da spava sa svojim mužem, ali i venčanim kumom i da to funkcioniše godinama, jer je muž alkoholičar, zapostavlja je.
Da bi bili uverljivi u svojoj priči, njih dvoje su se, skinuli pred publikom u studiju i – imali seks!
Kum je pokazao njenom mužu kako treba da vode ljubav, kroz segmente, od oralnog do konačnog užitka. Mazali su se čokoladom i ljubili.
Pošto je video seks sa kumom, suprug je najavio razvod, na šta je uskoro bivša supruga rekla:
- Očekivala sam razvod, nije me briga. Posvetiću se karijeri starlete, jer verujem da sam bolja od svih koje se promovišu kroz novine.
 
Poznati.info
Slične, interesantne teme:Hit: Rada Manojlović u 101 pozi. Ovo od nje nismo očekivali!Hot: Ovako dobro telo skoro niste videli!Svi prete Dejanu Stankoviću

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TV SKANDAL: Seks uživo s kumom pred mužem

Izvor: Kurir, 17.Okt.2012

Pred TV kamerama na Hepi TV kum i žena hteli su da pokažu njenom mužu kako se vodi ljubav, od oralnog do konačnog užitka..Neverovatno!..Kroz emisiju „Luda kuća“ na TV Hepi prodefilovali su raznorazni likovi, ali ono što će biti prikazano u petak u 23 sata..prevazići će sve što je do sada...

Nastavak na Kurir...

Bolesno do koske: Seks razuzdanog para gledaćemo za nekoliko sati na nacionalnoj TV (+16VIDEO+FOTO)

Izvor: S media, 17.Okt.2012

Pred mnogobrojnom publikom u studiju televizije "Happy", iako udata, žena je sa svojim venčanim kumom "obavila posao" bez blama! ..GALERIJA SLIKA..Kroz emisije "Luda kuća" defilovali su različiti profili: svadljivci, prevareni i ostavljeni ljubavnici, ćerke kojima očevi brane udaju.. ali ono što...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.