Lepa Đorđević isprozivala Mitra Mirića!

Izvor: Poznati.info, 04.Maj.2012, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Đorđević isprozivala Mitra Mirića!

Lepa Đorđević se pita na ”čemu” je njen kolega kad je mogao da snimi pesmu ”Doberman”.

Folkerka je na svom fejsbuk profilu postavila status sledeće sadržine:

-Da mi je samo znati na čemu li je bio Mitar Mirić kada je snimio pesmu “Doberman”..?! Želim malo tog’ “nečega”! Da i ja malo budem vesela!

Lepa je ovim aludirala na to da je njen stariji kolega koristo neke droge, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << kad je mogao da snimi nešto toliko ludo. Pred vama je i pesma, pa procenite sami da li je Mitar zaista bio na ”nečemu”.

J. M


Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prepoznajete li pevačicu bez šminke?

Izvor: Poznati.info, 04.Maj.2012

Ona se opustila i prepustila lepom danu, a to što je bez šminke, bela kao kreč, nije joj bilo važno...Lidija Jadžić, plavuša iz grupe Luna ne mari mnogo za loše komentare. Sa podočnjacima do poda i tenom kao da se mazala brašnom, ona se slikala a onda tu istu sliku postavila na svoju fejsbuk...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.