Lepa Brena povećala usne, ali i grudi?

Izvor: Poznati.info, 16.Maj.2011, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena povećala usne, ali i grudi?

Na beogradskom hipodromu pozirala je fotografima kako bi promovisala nadolazeći album. Bosa je šetala po prašnjavoj stazi i vodila konja za uzde. U opuštenoj atmosferi do izražaja su došle Brenine pune usne i dekolte, piše Puls.
Fahreta Živojinović (50), poznatija kao Lepa Brena, odlučila je i izgledom stati iza novog albuma kako ne bi sve ostalo samo na glasu. Gornja usna izgleda joj znatno punije no pre, a i grudi su joj nekako bujnije i čvršće.
A na >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << snimku hrvatske televizije Nova kao i na snimku gde govori o novom spotu za pesmu 'Metak s posvetom', vidi se da je Lepa Brena, poradila i na svom izgledu. Gornja usna, a i grudi, malo su drugaciji...
Slične, interesantne teme: Metak sa posvetom: Lepa Brena u novom fazonu! Lepa Brena otkazala koncert na Marakani?! Saša Popović i Boba Živojinović: u sjajnim smo odnosima!

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lepa Brena povećala usne i grudi?

Izvor: Svet, 17.Maj.2011, 01:51

Osim što je Lepa Brena za "Pink Extra" ispričala kako je jahala i kao dete jer joj je deda imao konja, objasnila je i zašto omot za novi album snima na beogradskom hipodromu šetajući se s konjem. Naime, pevačica smatra kako je sve postalo previše sterilno te se danas sve snima u studiju pa je...

Nastavak na Svet...

Lepa Brena povećala usta i grudi?! (Video)

Izvor: Svet plus, 17.Maj.2011

Pevačica Lepa Brena gostujući u emisiji na Pink nbsp; televiziji objasnila je zašto omot za novi album snima na hipodromu šetajući konja i da je ljubav prema njima nastala još u detinjstvu pošto je njen deda imao konja koga je ona kao mala naučila da jaše.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.