Izvor: Svet, 16.Jan.2011, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Legende" objavljuju album za hrvatski "Hit rekords"!

Već sedamnaest godina zaredom, grupa "Legende" puni centar "Sava", a tako će – po svemu sudeći – biti i 5. i 12. februara, kada će održati 46. odnosno 47. koncert u karijeri u ovoj dvorani. U okviru turneje, koju će krajem januara započeti nastupima u Nikšiću i Podgorici, bend iza kojeg je više od dve decenije uspešne karijere, predstaviće i pesme sa novog albuma "Sjaj od plamena", čiji je prvi tiraž već rasprodat.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Premijera novog spota sastava Vrooom

Izvor: Kontra magazin, 17.Jan.2011, 09:47

U ponedeljak, 17. januara u 20 časova premijerno pogledajte novi spot elektro-rok sastava Vrooom za numeru "Privremeno Stanje", samo na regionalnom MTV-ju! "Privremeno Stanje" je druga pesma sa novog, petog po redu albuma grupe Vrooom nazvanog "Input", isto kao i maksi singl sa kraja 2009. Album će...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.