Kraj “Sumraka” drugačiji nego u romanu?

Izvor: Poznati.info, 11.Avg.2012, 02:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj “Sumraka” drugačiji nego u romanu?

Detalji novog kraja još uvek se privode kraju ali je veći deo glumačke ekipe oduševljen drugačijim završetkom jedne od najuspešnijih filmskih franšiza ikada

LOS ANĐELES – Poslednji deo filmskog serijala “Sumrak – Praskozorje 2″ imaće drugačiji kraj od onog u romanu Stefani Mejer, prenose holivudski mediji.

Detalji novog kraja još uvek se privode kraju ali je veći deo glumačke ekipe oduševljen drugačijim završetkom jedne od najuspešnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << filmskih franšiza ikada.

Novi kraj osmislili su zajedno Mejerova i scenarista Melisa Rozenberg tokom zajedničke večere i ubrzo potom je odlučeno da takav kraj bude uvršten u film.

Zvezda serijala Robert Patinson rekao je da je bio šokiran izmenom. “Kada sam prvi put pročitao scenario bio sam u fazonu ‘Šta?!’ Potom sam morao da se vratim i isčitam kraj. Mislim da je skroz u skladu sa svime što je do sada urađeno”.

Njegova partnerka u filmu i do skora u životu Kristen Stjuart takođe je rekla da je zadovoljna završetkom filma. “Očigledno je da je to rezultat nekoga kome je iskreno stalo. Zbog toga je (reditelj) Bil Kondon savršen. Hvala Bogu na njemu”.

Veliko finale “Sumrak sage” u svetske bioskope stiže 12. novembra.

Izvor: Novosti.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj Sumraka drugačiji nego u romanu?

Izvor: Svet plus, 11.Avg.2012

Poslednji deo filmskog serijala "Sumrak - Praskozorje 2 " imaće drugačiji kraj od onog u romanu Stefani Mejer, prenose holivudski mediji.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.