Kod njega nije kriza: Kupio sat od 22.000 evra!

Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod njega nije kriza: Kupio sat od 22.000 evra!

Dok se mnogi pevači žale da se i te kako oseća ekonomska kriza, kod Dragiše Trajanovića Đanija izgleda nema problem, jer je, kako saznajemo, nedavno kupio sat koji košta 22.000 evra.

Folker je prošlog vikenda nastupao u Beču, a kako je već navikao iz inostranstva ne sme da se vrati kući bez poklona. Tako je Đani šopingovao za suprugu i decu, ali je želeo da pred Novu godinu počasti i sebe, i to dobrim poklonom.

- Ne volim da pričam šta sam koliko platio. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Volim dobre automobile, dobru garderobu, satove, i s obzirom koliko radim, hvala bogu, pa sebi i porodici mogu taj luksuz da priuštim. Jesam bio u šopingu u Beču, i imao sam vremena dok nisam krenuo na aerodrom. Kupio sam sebi sat koji mi lepo stoji. Mada i do sada kad god bih kupio dobru čuku, sin bi mi je maznuo – priznaje nam Đani i dodaje na šta mu nikada nije žao da potroši pare.

Izvor: Alo!

Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.