Kakva guza! Kim Kardašijan ima ozbiljnu konkurenciju (foto)

Izvor: Svet, 07.Okt.2015, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva guza! Kim Kardašijan ima ozbiljnu konkurenciju (foto)

“Kim Kardašijan, čuvaj se!” Ovim rečima Alana Noel poručila je najpoznatijoj starleti na svetu da je spremna da preotme njenu titulu.
Ova manekenka iz dana u dan stiče sve više pratilaca na Instagramu, pre svega zahvaljujući svojoj impozantnoj pozadini, koju voli da stavlja u prvi plan.

A photo posted by Alana Noel™ (@iamalananoel) on Apr 30, 2015 at 7:03pm PDT

Alana je inače vlasnica butika, a predstavlja se i kao model i glumica. Ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << 28 godina, udata je i ima dete.

A photo posted by Alana Noel™ (@iamalananoel) on Feb 3, 2015 at 4:23pm PST

Inače, bliska je prijateljica Blek Čajne, koja se ranije družila sa Kim, a sada su ljute rivalke.

A photo posted by Alana Noel™ (@iamalananoel) on Aug 29, 2015 at 12:50pm PDT

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakva guza! Kim Kardašijan ima ozbiljnu konkurenciju (foto)

Izvor: Scandal.rs, 07.Okt.2015

“Kim Kardašijan, čuvaj se!” Ovim rečima Alana Noel poručila je najpoznatijoj starleti na svetu da je spremna da preotme njenu titulu...Ova manekenka iz dana u dan stiče sve više pratilaca na Instagramu, pre svega zahvaljujući svojoj impozantnoj pozadini, koju voli da stavlja u prvi plan...A...

Nastavak na Scandal.rs...

Izbacili su je iz agencije, ali nije želela da se promeni i danas je uspešan model

Izvor: Lepota i zdravlje, 07.Okt.2015

Iskra Lorens danas se uspešno bavi modelingom, iako su je izbacili iz modne agencije zbog izgleda, tvrdeći da ne zadovoljava standarde koji su poželjni. Foto: Instagram Iskra Lorens bila je finalistkinja “Elle Girl” takmičenja kada je imala 13 godina. Pre toga se bavila plivanjem, a na ovaj...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.