Kaća progovorila za novi STAR: To što Bane radi, sebi nikad ne bih dozvolila!

Izvor: Scandal.rs, 28.Jun.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaća progovorila za novi STAR: To što Bane radi, sebi nikad ne bih dozvolila!

Katarina Živković ekskluzivno za novi STAR progovorila je o problemima sa bivšim verenikom Banetom Jankovićem koji su nastali nakon što je ona ušla u vezu sa fudbalerom Borkom Veselinovićem.

“Nikada neću reći nijednu ružnu reč za Baneta jer je moje samopoštovanje izuzetno visoko! Svako govori o sebi, tako da ću i ja svojim ćutanjem reći neke stvari, a ko razume – shvatiće. Ono što mogu reći jeste da ja sebi nikada ne bih dozvolila da >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << se dopisujem sa fanovima i da pričam o njemu! Čak ni sa prijateljima ne pričam o nekim intimnim stvarima, a kamoli sa fanovima. Ne volim da se konsultujem, držim slovo i tražim savete, uvek slušam sebe i svoju intuiciju. Zato mi je neverovatno kada neko intimne stvari deli sa ljudima koje ne poznaje i to preko društvenih mreža”, kaže Kaća za STAR.

A KAKO JE FRKA SA BANETOM UTICALA NA KAĆINU VEZU SA BORKOM I ŠTA SE SVE DEŠAVALO MEĐU NJIMA, MOŽETE PROČITATI SAMO U ŠTAMPANOM IZDANJU ČASOPISA STAR KOJI JE U PRODAJI!

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KATARINA ŽIVKOVIĆ OGORČENA NA BIVŠEG: To što Bane radi, sebi nikad ne bih dozvolila!

Izvor: Kurir, 28.Jun.2016

..."Nikada neću reći nijednu ružnu reč za Baneta jer je moje samopoštovanje izuzetno visoko! Svako govori o sebi, tako da ću i ja svojim ćutanjem reći neke stvari, a ko razume - shvatiće Ono što mogu reći jeste da ja sebi nikada ne bih dozvolila da se dopisujem sa fanovima i da pričam o njemu!...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.