Jelena planira osvetu: Ovo će uraditi Mikijevoj ženi kada izađe iz rijalitija (video)

Izvor: Svet, 24.Jun.2016, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena planira osvetu: Ovo će uraditi Mikijevoj ženi kada izađe iz rijalitija (video)

Zadruga je ponovo postavila farmerima zadatak, a to je da kažu koje najveći licemer na imanju.
Lepi Mića je naveo Jelenu Golubović kao najvećeg licemera.
“Jelena Golubović koja se pi*a i k*nja. Dotična dama ne bira sredstva da bi došla do cilja”, rekao je Mića i dodao kako je rediteljka bila u dobrim odnosima sa Mećavom osamdeset dana, a da se nakon pisma Mikijeve supruge Milice Obradović uplašila, pa je promenila ploču i sada traži famozno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << izvinjenje.
Jelena je objasnila zbog čega je sada u lošim odnosima sa Mikijem.
“Živim u pravnoj državi, ja nisam rekla da si gej, a ona će to morati da dokaže. Podneću krivičnu prijavu”, zapretila je Jelena.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena planira osvetu: Ovo će uraditi Mikijevoj ženi kada izađe iz rijalitija (video)

Izvor: Scandal.rs, 24.Jun.2016

Zadruga je ponovo postavila farmerima zadatak, a to je da kažu koje najveći licemer na imanju...Lepi Mića je naveo Jelenu Golubović kao najvećeg licemera...“Jelena Golubović koja se pi*a i k*nja. Dotična dama ne bira sredstva da bi došla do cilja”, rekao je Mića i dodao kako je rediteljka...

Nastavak na Scandal.rs...

SPREMILA OSVETU: Jelena Golubović otkrila šta će uraditi Mećavinoj ženi posle “Farme”! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jun.2016, 12:00

Zanimljivo će biti posle kraja "Farme" a Jelena Golubović je najavila da će čim izađe, podneti krivičnu prijavu protiv Mikijeve supruge Milice!..Nakon što ju je Lepi Mića optužio da je dvolična i kukavica, kao i da se uplašila nakon pisma Mećavine supruge Milice, Jelena mu je odgovorila da...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.