GDE JE ZAPELO? Producenti Zadruge razgovarali sa pevačicama, evo oko KOGA se premišljaju! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2017, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GDE JE ZAPELO? Producenti "Zadruge" razgovarali sa pevačicama, evo oko KOGA se premišljaju! (FOTO)

Pink želi samo najbolje za rijaliti.

Producenti novog rijalitija "Zadruga", pregovarali su sa Nikolinom Kovač i Sašom Kaporom, kao i sa Jadrankom Barjaktarović o učešću u šou, a još jedna od takmičarki čije se ime pominje jeste i Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, saznaje "Alo".

Naime, poznati bračni par potrvrdio je za "Alo" da je dobio ponudu za učešće u "Zadruzi".

A post shared by Nikolina Kovač Kapor (@nikolina.kovac) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Jul 16, 2017 at 3:11pm PDT

- Bili smo na razgovoru Saša i ja, ali smo oboje zbog poslovnih i porodičnih obaveza morali da odbijemo. Njihova ideja je bila da nas dvoje kao par učestvujemo u rijalitiju, ali ja nisam mogla da prihvatim, tim pre što ne mogu da zamislim da 6 meseci budem odvojena od sina. Sa druge strane, Saša je zbog ugovorenih nastupa morao da propusti ovu ponudu - kaže Nikolina.

Da će u "Zadruzi" učestvovati mnoga poznata imena, zna Jadranka Barjaktarović, koja se takođe našla na listi želja producenata.

A post shared by Jadranka Barjaktarovic (@barjaktarovicjadranka_privat) on Aug 3, 2017 at 11:09am PDT

- Ideja "Zadruge" mi se mnogo dopala i jedva čekam da počne, makar da gledam, kada već zbog poslovnih obaveza ne mogu da učestvujem. Dopada mi se to što će učesnici morati dobro da se pomuče da zarade honorar, a kako sam shvatila, propozicije takmičenja će im dozvoliti da "izađu" u realan svet kako bi potrošili taj novac - kaže Jadranka, ne isključujući mogućnost da producenti izgrade supermarket  na samom lokalitetu u Šimanovcima, gde će se 6 meseci snimati rijaliti.

A kako je "Alo" saznao, Topalkova ćerka Helena je u pregovorima sa produkcijom, ali je ona do zaključenja ovog broja ostala nedostupna za komentar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.