Fini neki svet: Lepomir Šaviji da je stoka, ona njemu da je homić!

Izvor: Scandal.rs, 26.Nov.2015, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fini neki svet: Lepomir Šaviji da je stoka, ona njemu da je homić!

Bodibilder i bivši učesnik “FarmeLepomir Bakić javno pokazuje netrpeljivost prema starletama i krimilamcima, smatrajući da oni kvare naše društvo, a pogotovo mlade naraštaje, piše “Alo”.

Kada je video da su se pevačica Nataša Šavija i starleta Tijana Ajfon poljubile na žurki TV “Hepi” odreagovao je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << svom Fejsbuk profilu napisavši “stoka”.

Šavija je ovo videla, pa mu je odgovorila u svom stilu, na istoj društvenoj mreži.

“Lepi Lepomire, i ti se ljubiš sa muškarcima, samo, nažalost, to nikoga ne interesuje i nemoj da ti je krivo zbog toga.. Evo, srediću ti jedan članak u novinama”, napisala je bivša učesnica rijalitija “Parovi”.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Fini neki svet: Lepomir Šaviji da je stoka, ona njemu da je homić!

Izvor: Svet, 26.Nov.2015

Bodibilder i bivši učesnik “Farme” Lepomir Bakić javno pokazuje netrpeljivost prema starletama i krimilamcima, smatrajući da oni kvare naše društvo, a pogotovo mlade naraštaje, piše “Alo”.. Kada je video da su se pevačica Nataša Šavija i starleta Tijana Ajfon poljubile na žurki TV...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.