EMINA JAHOVIĆ POVRAĆALA NA SNIMANJU

Izvor: Kurir, 20.Avg.2011, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMINA JAHOVIĆ POVRAĆALA NA SNIMANJU

Mučno snimanje! Emina Jahović juče je i zvanično završila snimanje spota za novi singl „Posle mene“ i to - jedva! Pevačici, koja je u drugom stanju, neprestano je bilo muka.

Mučno snimanje!

Emina Jahović juče je i zvanično završila snimanje spota za novi singl „Posle mene“ i to - jedva! Pevačici, koja je u drugom stanju, neprestano je bilo muka.

- Ista je priča kao i s prvom trudnoćom. I prošli put sam se prva tri meseca osećala loše >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i imala velike mučnine. U septembru ulazim u četvrti mesec, pa će, nadam se, sve biti kako treba - rekla nam je Emina.

Spot koji je pevačica snimala na jahti i u bazenu porodične vile u Godžeku u Turskoj će premijerno biti prikazan u ponedeljak, a kako Emina kaže, mala je verovatnoća da će bilo ko primetiti kroz šta je sve prolazila radeći ga.

- Sve je savršeno odrađeno, zaista se trudim da uvek budem maksimalno profesionalna, koliko god teško bilo - dodala je supruga turskog pevača Mustafe Sandala.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Emina Jahović povraćala na snimanju!

Izvor: S media, 20.Avg.2011

Pevačica je zbog trudničke mučnine jedva završila spot za pesmu „Posle mene“...Emina Jahović zvanično je završila snimanje spota za novi singl „Posle mene“ i to - jedva! Pevačici, koja je u drugom stanju, neprestano je bilo muka...- Ista je priča kao i s prvom trudnoćom. I prošli put...

Nastavak na S media...

Trudničke muke: Emina Jahović malo povraćala, malo snimala spot!

Izvor: Scandal.rs, 20.Avg.2011

Emina Jahović juče je i zvanično završila snimanje spota za novi singl „Posle mene“ i to - jedva! Pevačici, koja je u drugom stanju, neprestano je bilo muka. - Ista je priča kao i s prvom trudnoćom. I prošli put sam se prva tri meseca osećala loše i imala velike mučnine. U septembru ulazim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.