Emina Jahović povraćala na snimanju!

Izvor: S media, 20.Avg.2011, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović povraćala na snimanju!

Pevačica je zbog trudničke mučnine jedva završila spot za pesmu „Posle mene“.

Emina Jahović zvanično je završila snimanje spota za novi singl „Posle mene“ i to - jedva! Pevačici, koja je u drugom stanju, neprestano je bilo muka.

- Ista je priča kao i s prvom trudnoćom. I prošli put sam se prva tri meseca osećala loše i imala velike mučnine. U septembru ulazim u četvrti mesec, pa će, nadam se, sve biti kako treba - rekla je Emina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Emina Jahović: Moj sin želi da bude kao Nole!

Emina Jahović preživela pakao u Londonu!

Poslušajte novu pesmu Emine Jahović!(VIDEO)

Spot koji je pevačica snimala na jahti i u bazenu porodične vile u Godžeku u Turskoj će premijerno biti prikazan u ponedeljak, a kako Emina kaže, mala je verovatnoća da će bilo ko primetiti kroz šta je sve prolazila radeći ga.

- Sve je savršeno odrađeno, zaista se trudim da uvek budem maksimalno profesionalna, koliko god teško bilo - dodala je supruga turskog pevača Mustafe Sandala.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.