Drgarice: Posle žestokog rata Goca i Romana se pomirile!? (video)

Izvor: Svet, 18.Apr.2015, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drgarice: Posle žestokog rata Goca i Romana se pomirile!? (video)

Pop pevačice Goca Tržan i Romana Panić pre nekoliko meseci započele su ozbiljno medijsko prepucavanje. Naime, Romana je bila uvređena što njena koleginica u takmičenju “Pinkove zvezdice” nije prepoznala jednu njenu pesmu, te je atraktivna Banjalučanka osula paljbu po koleginici Tržan koja je, onako u svom stilu, uzvratila udarac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ovde možete pročitati kako je to izgledalo dok su bile u “ratu”: Ako romana nastavi da laže tužiću je!
Iako su mnogi pomislili da se ovome “ratu” ne nazire kraj, pogrešili   su jer sudeći po snimku iz “Premijere”, njih dve su izgleda zakopale ratne sekire. Pogledajte delić atmosfere sa žurke jednog poznatog magazina i uverite se da između ove dve pevačice ništa ne miriše na svađu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Drugarice: Posle žestokog rata Goca i Romana se pomirile!? (video)

Izvor: Scandal.rs, 18.Apr.2015

Pop pevačice Goca Tržan i Romana Panić pre nekoliko meseci započele su ozbiljno medijsko prepucavanje. Naime, Romana je bila uvređena što njena koleginica u takmičenju “Pinkove zvezdice” nije prepoznala jednu njenu pesmu, te je atraktivna Banjalučanka osula paljbu po koleginici Tržan koja...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.