Došao u Beograd da sudski sredi stvar: Marko Jarić krivično goni prijatelja zbog pronevere novca

Izvor: Scandal.rs, 20.Okt.2016, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Došao u Beograd da sudski sredi stvar: Marko Jarić krivično goni prijatelja zbog pronevere novca

Proslavljeni košarkaš Marko Jarić (38) u ponedeljak je iz Majamija iznenada doputovao u Srbijuposle odluke  da se tuži nekadašnjeg prijatelja velikim prijateljem (izvesnim V.J.) za koga tvrdi da ga je opelješio!

Bivši košarkaš je dva dana zaredom proveo na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Novom Beogradu, kom je podneo više krivičnih prijava protiv partnera koji mu je vodio poslove u Srbiji.

“Marko ima status oštećenog. Ostao je pri >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << svojim navodima da je prevaren, odnosno da je prijatelj s kojim je ušao u zajedničke poslove prokockao njegovo poverenje i praktično pokrao njega i njegovu sestru, dizajnerku Tamaru”, kaže izvor Kurira.

Prema rečima našeg sagovornika, Marko Jarić i V. J. bili su prijatelji i poslovni saradnici. Zajedno su gradili stambeno-poslovni objekat u centru Beograda i trebalo je da otvore kafić u prestonici.

Onda je Jarić posumnjao da V. J. velike iznose novca uzima za sebe. Kako problem nisu mogli da reše mirno, Marko je presavio tabak i podneo više krivičnih prijava Prvom osnovnom tužilaštvu protiv poslovnog partnera za prevaru. Zbog toga je i saslušavan prethodna dva dana”, kaže sagovornik blizak Jariću.

On otkriva i da V.J, s druge strane, tvrdi da ništa od onoga za šta ga Marko Jarić optužuje nije tačno.

“On je uporan u tome da ništa nije uzimao za sebe i da je novac trošio, odnosno ulagao, isključivo u dogovoru s Jarićem”.

Da je parnica u toku, potvrđeno je za Blic u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.