Apatinska pivara organizovala takmičenje u pravilnom točenju piva!

Izvor: Poznati.info, 17.Avg.2012, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apatinska pivara organizovala takmičenje u pravilnom točenju piva!

U okviru jubilarnog Belgrade Beer Fest-a, Apatinska pivara organizovala je na štandu Jelen Piva VIP takmičenje u pravilnom točenju piva. Pridržavajuci se neophodnih koraka da Jelen Pivo zadrži vrhunski kvalitet, u ulozi profesionalnih barmena našli su se Inspektor Blaža, Marina Kotevski, Ivan >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Tešanović i Miljan Milicević, kao i članovi grupe Sevdah Baby. Prema oceni žirija, sastavljenog od urednika nekih od najuticajnijih medija, a predvođen Tomislavom Pasarićem, Horeka specijalistom Apatinske pivare, u pravilnom točenju Jelen piva najbolje se snašla Djixx, pevačica grupe Sevdah Baby: – Ovo takmičenje je strava! Svi smo se super zabavili, a ja sam i dalje prilično iznenađena što sam pobedila. Obećavam da ću sledeće godine braniti svoju titulu. Jelen je zakon!

Za atmosferu koja dolikuje najposećenijem festivalu piva pobrinuo se domaćin i moderator takmičenja Darko Panović koji nije odoleo da se i sam okuša u pivskim majstorijama. – Takmičenje je bilo više nego uspešno i zabavno, a atmosfera na nivou. Svi smo naučili još po nešto o pravilnom točenju piva, a takmičari su dali sve od sebe da savladaju. Ipak, DJiks je bila za osmeh bolja – istakao je Darko Panović. Takmičari su se pokazali kao veoma vešti u pravilnom točenju piva što svojim komentarima potvrđuju i prisutni koji su imali prilike da probaju!

Beer Fest

Izvor i foto: Puls
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Poznati učili da toče pivo

Izvor: Tracara.com, 17.Avg.2012

Ucesnici VIP takmicenja u pravilnom tocenju piva na Jelen standuU okviru jubilarnog Belgrade Beer Fest-a, u ulozi profesionalnih barmena našli su se Inspektor Blaža, Marina Kotevski, Ivan Tešanović i Miljan Milićević,  kao i članovi grupe Sevdah Baby.Apatinska pivara organizovala je na štandu...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.