Alisija Vikander je nova Lara Kroft

Izvor: Scandal.rs, 29.Apr.2016, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alisija Vikander je nova Lara Kroft

Alisija Vikander, zvezda filma “Dankinja”, dobila je glavnu ulogu u novom delu filma “Tomb Raider”, koji je proslavila Anđelina Džoli.

Razlog zbog kog se dugo čekalo na naslednicu Anđeline Džoli je to što je potrajala izrada finalne verzije scenarija, iako je sam projekat oživljavanja ovog filmskog serijala započeo još 2013. godine.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Alisija Vikander je nova Lara Kroft

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Alisija Vikander je nova Lara Kroft

Izvor: Svet, 29.Apr.2016

Alisija Vikander, zvezda filma “Dankinja”, dobila je glavnu ulogu u novom delu filma “Tomb Raider”, koji je proslavila Anđelina Džoli.. Razlog zbog kog se dugo čekalo na naslednicu Anđeline Džoli je to što je potrajala izrada finalne verzije scenarija, iako je sam projekat oživljavanja...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.