Ekrem tuguje za Saškom Karan, kao nekada za Vendi!

Izvor: Svet, 05.Okt.2015, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekrem tuguje za Saškom Karan, kao nekada za Vendi!

 

Ekrem Jevrić je potpuno utihnuo, pati što u rijalitiju “Parovi” više nije Saška Karan.
I, mada je učesnicima rijalitija on zabavan i smešan, gledaoci mu nisu dali puno podrške u sms porukama. Mada je internet zvezda ostala u vili i učestvuje u daljem takmičenju, izjavio je šta je u stvari pravi razlog njegove tuge >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i smušenosti:
“Nedostaje mi Saška Karan. Ona mi je bila velika podrška. Mnogo dobra ženska.”
“Vrati nam se Saška”, vikala je u kameru i Vesna Rivas.
“Nikad više”, gotovo je zaplakao Ekrem. “Rekla je, neće se više vraćati. I muž joj ne dozvoljava da ide više u rijaliti.”
Pogledaj vesti o: Vendi Farma

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ekrem tuguje za Saškom Karan, kao nekada za Vendi!

Izvor: Scandal.rs, 05.Okt.2015

Ekrem Jevrić je potpuno utihnuo, pati što u rijalitiju “Parovi” više nije Saška Karan...I, mada je učesnicima rijalitija on zabavan i smešan, gledaoci mu nisu dali puno podrške u sms porukama. Mada je internet zvezda ostala u vili i učestvuje u daljem takmičenju, izjavio je šta je u...

Nastavak na Scandal.rs...

Ekrem priznao da noću bludniči dok ostali spavaju: Koristim priliku i Vesnu hvatam za grudi!

Izvor: Scandal.rs, 06.Okt.2015, 11:59

Internet zvezda Njujorka, priznao je da noću, dok ostali učesnici rijalitija „Parovi“ spavaju, on – bludniči...Naime, Ekrem Jevrić, pred svim učesnicima serijala i gledaocima Hepi televizije, otkrio je da ga veoma irirtira noćno hrkanje Vesne Rivas, i da na sve načine pokušava da se reši...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.