Izvor: B&F Online, 20.Avg.2010, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajednički voz Srba, Hrvata i Slovenaca polazi 1. oktobra

Prvi voz zajedničkog železničkog preduzeća Srbije, Hrvatske i Slovenije najverovatnije će početi da saobraća od 1. oktobra, najavio je ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić. Ovo preduzeće moglo bi već do kraja naredne godine da uveća devizni priliv Srbije za oko 50 miliona evra.

Nastavak na B&F Online...






Povezane vesti

Mrkonjić: Do kraja godine 130 kilometara autoputa

Izvor: YU-Build.rs, 20.Avg.2010

Gradnja Koridora 10 kroz Srbiju početa je, u fazama od tendera do radova, na ukupno 230 kilometara, izjavio je ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić najavljujući da će do kraja godine biti završeno 130 kilometara autoputa. Ove godine će u gradnju dela Koridora 10, prema njegovim rečima,...

Nastavak na YU-Build.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B&F Online. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B&F Online. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.