Vučić, Ivanov: Unaprediti promet

Izvor: B92, 01.Nov.2014, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić, Ivanov: Unaprediti promet

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Makedonije Ðorđe Ivanov saglasili su se da ima prostora za unapređenje ekonomske saradnje dveju zemalja.

Kako je rečeno, potrebno je pronaći modalitete za lakši i brži promet robe i usluga.

Premijer Vučić ocenio je tokom razgovora da su bilateralni odnosi veoma dobri, da ima prostora za unapređenje ekonomske saradnje dveju zemalja i da je, u tom smislu, potrebno pronaći modalitete za lakši i brži promet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << robe i usluga, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Predsednik Ivanov se saglasio sa predlogom i zaključio da bi robna razmena između dveju zemalja, koja sada iznosi 800 miliona evra godišnje, lako mogla da dostigne milijardu evra.

Dvojica zvaničnika su konstatovala da će realizacija infrastrukturnih projekata doprineti jačem povezivanju Srbije i Makedonije, unapređenju ekonomskih odnosa, kao i stabilnosti u regionu, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Unaprediti promet robe i usluga Srbije i Makedonije

Izvor: Studio B, 01.Nov.2014

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Makedonije Đorđe Ivanov saglasili su se danas da ima prostora za unapređenje ekonomske saradnje dveju zemalja i da je potrebno pronaći modalitete za lakši i brži promet robe i usluga...Premijer Vučić ocenio je tokom razgovora da su bilateralni...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.