Vojvodina u TOP 10 evropskih regiona za strane investicije

Izvor: Blic, 14.Feb.2012, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina u TOP 10 evropskih regiona za strane investicije

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić i direktor Fonda za podršku investicija (VIP fond) u Vojvodini Branislav Bugarski primiće 7. marta u Kanu nagradu koju je Vojvodina dobila kao četvrti region u Evropi u kategoriji efektivnosti troškova ulaganja, saopštio je danas VIP fond.

Prema konkursu "Evropski gradovi i regioni budućnosti", koji je organizovao magazin FDI, deo Fajnenšel tajmsa (Financial Times), Vojvodina je četvrti region u Evropi u kategoriji efektivnosti troškova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ulaganja.

Dva vojvođanska grada, Inđija i Sremska Mitrovica, osvojila su drugo i treće mesto po istom kriterijumu.

Na prvom mestu je region Bukurešta u Rumuniji, a na konkurs se prijavilo ukupno 110 evropskih regiona i 253 grada.

Subotica je zauzela deseto mesto u kategoriji gradova za najbolje promotivne strategije za privlačenje stranih investicija, a u toj kategoriji konkurisala su 73 evropska grada i 60 regiona.

Magazin FDI (FDI Intelligence) analizira tržišta i pruža informacije onima koji promovišu svoju lokaciju, koji traže novu biznis lokaciju ili samo analiziraju trendove.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina privlačna za strane investicije

Izvor: Beta, 14.Feb.2012

NOVI SAD, 14. februara 2012. (Beta) - Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić i direktor Fonda za podršku investicija u Vojvodini Branislav Bugarski primiće 7. marta u Kanu nagradu koju je Vojvodina dobila kao čet..

Nastavak na Beta...

Inđija i Sremska Mitrovica u “Top deset” destinacija

Izvor: Capital.ba, 14.Feb.2012

NOVI SAD, Vojvođanske opštine Inđija i Sremska Mitrovica osvojile su drugo i treće mjesto kao evropske destinacije budućnosti kada je riječ direktnim stranim ulaganjima, saopštio je Pokrajinski sekretarijat za informacije. ..

Nastavak na Capital.ba...

VOJVODINA MEKA ZA INVESTITORE

Izvor: Kurir, 15.Feb.2012, 03:37

Severna srpska pokrajina dobila priznanje od Fajnenšel tajmsa da je četvrti najatraktivniji region u Evropi za ulagače..NOVI SAD - Ko zna - zna!..Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić i direktor Fonda za podršku investicija (VIP fond) u Vojvodini Branislav Bugarski primiće 7. marta u Kanu nagradu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.