Izvor: S media, 15.Dec.2011, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Srbije usvojila predlog budžeta (VIDEO)

Vlada Srbije usvojila je danas predlog budžeta za 2012. godinu kojim su predvidjeni prihodi od 750 milijardi dinara, a rashodi od 890 milijardi dinara.

Deficit republičkog budžeta iznosiće 140 milijardi dinara, a deficit konsolidovanog budžeta, koji uključuje republički budžet i budžete loklanih samouprava, biće 152 milijarde dinara, što je 4,25 odsto procenjenog bruto domaćeg proizvoda.

Cvetković: Vlada usvaja budžet do kraja iduće nedelje (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Bajec: Skroman budžet za narednu godinu

Evropski parlament izglasao budžet EU za 2012.

Državni sekretar ministarstva finansija Dušan Nikezić rekao je na konferenciji za novinare da je predloženi budžet realan, racionalan, štedljiv i sadrži ekonomski antikrizni paket za narednu godinu.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Srbije usvojila budžet

Izvor: B92, 15.Dec.2011

Beograd -- Vlada Srbije usvojila je predlog budžeta za 2012. kojim su predviđeni prihodi od 750 milijardi dinara, a rashodi od 890 milijardi dinara...Državni sekretar ministarstva finansija Dušan Nikezić rekao da je predloženi budžet realan, racionalan, štedljiv i sadrži ekonomski antikrizni...

Nastavak na B92...

Vlada usvojila predlog budžeta

Izvor: EMportal, 15.Dec.2011

Vlada Srbije usvojila je danas predlog budžeta za 2012. godinu, prema kome će predviđeni manjak u državnoj kasi iznositi 140 milijardi dinara, saopštio je danas nakon sednice Vlade državni sekretar u Ministarstvu finansija Dušan Nikezić.

Nastavak na EMportal...

Vlada Srbije usvojila predlog budžeta

Izvor: Studio B, 15.Dec.2011

Vlada Srbije usvojila je danas predlog budžeta za 2012. godinu kojim su predviđeni prihodi od 750 milijardi dinara, a rashodi od 890 milijardi dinara. ..Deficit republičkog budžeta iznosiće 140 milijardi dinara, a deficit konsolidovanog budžeta, koji uključuje republički budžet i budžete lokalnih...

Nastavak na Studio B...

Vlada Srbije usvojila predlog budžeta

Izvor: Danas, 15.Dec.2011

Vlada Srbije usvojila je juče predlog budžeta za 2012. godinu kojim su predviđeni prihodi od 750 milijardi dinara, a rashodi od 890 milijardi dinara.

Nastavak na Danas...

Bajec: Budžet uvažava realnost ekonomskog života u 2012.

Izvor: Blic, 15.Dec.2011

Ekonomski savetnik srpskog premijera Jurij Bajec izjavio je danas Tanjugu da Predlog budžeta za narednu godinu, koji je danas usvojila Vlada Srbije, sadrži i razvojne i socijalne elemente, ali istovremeno uvažava realnost ekonomskog života koji nas očekuje u 2012. godini..."To znači da nas u narednoj...

Nastavak na Blic...

Budžet pod lupom Fiskalnog saveta

Izvor: B92, 16.Dec.2011, 18:15

Beograd -- Fiskalni savet Srbije radi analizu predloga državnog budžeta za 2012. godinu i naredne nedelje dostaviće je Skupštini Srbije..."Paralelno sa analizom republičkog budžeta i fiskalne strategije za iduću godinu radimo i analizu budžeta lokalnih samouprava i socijalnih fondova", rekao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.