Izvor: SEEbiz.eu, 10.Nov.2010, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Višeslav Raos: Sanaderova strategija neće uspjeti

ZAGREB - U nas postoje, što se vidi u nekim medijima, dva DORH-a: jedno je službeno ustavno tijelo i drugo koje se stvara paralelno i koje radi pritisak na ovo službeno. O tome ću danas govoriti u raspravi, rekao je Ivo Sanader okupljenim novinarima u Saboru pred raspravu o izvješću glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

SANADER NEGIRAO DA JE POD ISTRAGAMA

Izvor: Kurir, 10.Nov.2010

ZAGREB - Nezavisni poslanik u Saboru Hrvatske i bivši premijer Ivo Sanader negirao je navode iz medija da državno tužilaštvo protiv njega vodi tri istrage..."To nije istina. Kod nas verovatno postoje i to je ono što se vidi iz naših medija, odnosno iz nekih medija, dva državna tužilaštva - službeno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.