Uništeno 362 kilograma droge u Obrenovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2015, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uništeno 362 kilograma droge u Obrenovcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije uništili su 362 kilograma i 43,39 grama droge danas u Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu, saopštio je MUP.

Kako se navodi u saopštenju, radi se o 53.881,07 grama heroina i 308.162,32 grama marihuane, koji su bili skladišteni u Upravi kriminalističke policije u sedištu Ministarstva unutrašnjih poslova.

Transport i uništenje posebno su obezbeđivali pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, a uništenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << narkotika je pratila Komisija Vlade Srbije za praćenje postupka uništenja psihoaktivnih kontrolisanih supstanci, sudija Višeg suda u Beogradu i komisija Termoelektrane "Nikola Tesla", zbog transparentnosti postupka.

Praćenje postupka kao i veštačenje narkotika, vršila je i referenta laboratorija za ispitivanje psihoaktivnih kontrolisanih supstanci Republike Srbije, dodaje se u saopštenju MUP-a.

"Ovo uništavanje pokazuje veliku odlučnost države u borbi protiv krijumčarenja droge. Postupak uništenja psihoaktivnih kontrolisanih supstanci kontinuirano će se sprovoditi i u narednom periodu u TE 'Nikola Tesla' u Obrenovcu", rečeno je u MUP-u.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Obrenovcu uništeno 362 kilograma narkotika

Izvor: Mondo, 02.Apr.2015

U Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu danas je uništeno 362 kilograma i 43,39 grama narkotika, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova...Foto: MUP Srbije..Za taj postupak, kako se navodi u saopštenju, izdata su rešenja i naredbe nadležnog Višeg suda u Beogradu i Posebnog odeljenja...

Nastavak na Mondo...

Uništena 362 kg droge

Izvor: OkRadio.rs, 02.Apr.2015

Pripadnici MUP-a Srbije uništili su 362 kilograma i 43,39 grama droge u Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu, saopštio je MUP. Kako se navodi u saopštenju, radi se o 53.881,07 grama heroina i 308.162,32 grama marihuane, koji su bili skladišteni u Upravi kriminalističke policije u sedištu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.