Tesla traži podršku kupaca

Izvor: S media, 03.Okt.2011, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tesla" traži podršku kupaca

Američki proizvođač električnih automobila, kompanija "Tesla", otvorila je tokom vikenda vrata fabrike u Frimontu kupcima koji se poručili predstojeći sedan "tesla model S".

Direktor i osnivač kalifornijske fime Elon Musk zatražio je podršku i pomoć.

"Nama je potrebna vaša pomoć," kazao je Musk stotinama kupaca i naglasio da mnogi još ne veruju u električna vozila, za koja misle da "nisu deo realnosti," prenele su danas agencije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
On je najavio da će "Tesla" ponuditi jedan brži "model S" koji će postizati brzinu od 60 milja po satu (97 kilometara na sat) za 4,5 sekunde, za skoro sekundu brže od sadašnjeg modela. "Tesla" je uspeo da proda planiranu proizvodnju "modela S" za 2012. godinu.

"Tesla": U pripremi "Model X" (VIDEO)

Urednici "Top Gira" lažirali trku? (VIDEO)

Novi "lif" biće prvo električno vozilo u Britaniji

Osnovni model "tesle S" koštaće oko 57.400 dolara, u poređenju sa prethodnim vozilom "roadster" koji je koštao 109.000 dolara, a delom se proizvodio u Britaniji.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tesla traži podršku kupaca, ponuda novog modela

Izvor: Economy.rs, 03.Okt.2011

Američki proizvođač električnih automobila, kompanija Tesla, otvorila je tokom vikenda vrata fabrike u Frimontu kupcima koji se poručili predstojeći sedan "tesla model S", od kojih je direktor i osnivač kalifornijske fime Elon Musk zatražio podršku i pomoć.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.