Svima krov nad glavom za manje od godinu dana

Izvor: S media, 28.Dec.2010, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svima krov nad glavom za manje od godinu dana

Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas da je plan da se u narednoj godini u Kraljevu nastavi sa intenzivnom izgradnjom montažnih kuća i obećao da će taj posao biti završen do 1. oktobra 2011.

"Plan jeste i da se u narednoj kalendarskoj godini nastave aktivnosti i ja imam poverenje u ljude koji su se do sada pokazali kao dobri organizatori", rekao je premijer, ističući da pre svega misli na ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu Milana Markovića >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i gradonačelnika Kraljeva Ljubišu Simovića.

Cvetković kontroliše radove u Kraljevu

Premijer je naveo da bi to bio značajan uspeh, jer će, ako se plan ostvari, za manje od godinu dana biti sanirane posledice teškog zemljotresa, koji je imao uticaj na život više od 50.000 ljudi.

"Verujem da me neće izneveriti kada vam sada obećam da će do 1. oktobra iduće godine biti okončan proces izgradnje montažnih kuća. Tako da će svi dobiti krov nad glavom", rekao je Cvetković, obilazeći teren gde su u toku završni radovi na dve montažne kuće u naselju Jarčujak u Kraljevu, koje će preći u vlasništvo familije Zečević koja broj 13 članova.

Tanjug

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijer obećao Kraljevčanima krov nad glavom do oktobra 2011.

Izvor: Studio B, 28.Dec.2010

Do 1. oktobra svi će imati krov nad glavom, obećao premijer Srbije. ..Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio da je plan da se u narednoj godini u Kraljevu nastavi sa intenzivnom izgradnjom montažnih kuća i obećao da će taj posao biti završen do 1. oktobra 2011..."Plan jeste i da se u narednoj...

Nastavak na Studio B...

U Kraljevu 550 novih kuća za manje od godinu dana

Izvor: Glas javnosti, 29.Dec.2010, 07:02

KRALJEVO - Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je juče da je plan da se u narednoj godini u Kraljevu nastavi sa intenzivnom izgradnjom montažnih kuća i obećao da će taj posao biti završen do 1. oktobra 2011...- Plan jeste i da se u narednoj kalendarskoj godini nastave aktivnosti i ja imam...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.