Srpsko-turski biznis forum iduće nedelje

Izvor: GdeInvestirati.com, 20.Okt.2014, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpsko-turski biznis forum iduće nedelje

BEOGRAD - Privrednici iz Srbije i Turske okupiće se u utorak, 28. oktobra, u Beogradu na šestom Srpsko-turskom poslovnom forumu, čiji je cilj da ojača poslovne veze izmedju dve zemlje, saopštio je u ponedeljak organizator, Udruženje privrednika SITA.

Najavljeno je da će u Beograd doputovati predstavnici 30 privrednih društava iz gradjevinske industrije, industrije tekstila, hrane, hemije, automobila i proizvodnje nameštaja, zatim predstavnici poslovnih asocijacija >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << Ankare, Kajserija i Kahramanmaraša, kao i Konfederacije Industrijalaca i Biznismena Turske TUSKON, koja okuplja više od 250.000 članica.

Na plenarnom delu foruma najavljeno je učešće predstavnika vlade, predsednika Privredne komore Beograda, koja je suorganizator foruma, zatim SIEPA i poslovnih asocijacija, a potom će domaćim i turskim kompanijama biti omogućeno da u direktnim kontaktima dogovore poslovnu saradnju.

Udruženje privrednika SITA već šesti put organizuje srpsko-turski biznis forum u Beogradu, a do sada je 12 puta učestvovalo sa srpskim privrednicima na poslovnim forumima u Istanbulu.

Na predstojećem forumu u Beogradu naći će se turski proizvodjači gradjevinskog materijala i opreme, tekstila i prediva, veletrgovci voća, povrća i začina, proizvodjači auto-delova, nameštaja i veštačkog djubriva.

Organizator je pozvao domaće firme i preduzetnike da na forumu predstave svoje potencijale i proizvodni program i ponude turskim firmama zajedničko ulaganje i nastup na trećim tržištima.

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.