Srbija u samom finišu nokautirala Albaniju

Izvor: SEEbiz.eu, 08.Okt.2015, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija u samom finišu nokautirala Albaniju

TIRANA - Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Albaniju u Elbasanu sa 2:0, u pretposlednjoj utakmici u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Meč, koji je zbog rivaliteta dve države i skandala u prvoj utakmici u Beogradu bio u centru pažnje, naša selekcija rešila je u nadoknadi.

Prvo je Aleksandar Kolarov pogodio u 91. minutu posle idealne asistencije Adema Ljajića, a tri minuta kasnije i Ljajić je pogodio posle odlične kontre i maestralnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << poteza.

Osim očekivanog zviždanja himni Srbije i skandiranja „UČK" sa tribina u pojedinim momentima, nije bilo ozbiljnijih incidenata pre i tokom utakmice.

Što se tiče fudbala, nije viđeno mnogo. Oba tima su zbog velikih tenzija igrala izuzetno oprezno, pa tokom 90 minuta na terenu nije viđena praktično nijedna prava prilika. Nije tokom 90, ali jeste u nadoknadi.

U većem delu utakmice Srbija je imala terensku inicijativu, a najbliža golu bila je posle prekida. U prvom poluvremenu je Ivanović zapretio posle kornera, a 10 minuta pre kraja Kolarov je bio za malo neprecizan iz slobodnog udarca.

Ipak, u nadoknadi vremena ekipa Radovana Ćurčića je sačekala svoju šansu i ostvarila je vrednu pobedu.

Naša selekcija kolo pre kraja ima četiri boda i bez šansi je da se plasira na Evropsko prvenstvo, dok je Albanija ostala na trećem mestu sa 11 bodova, ali će za tri dana imati šansu da prestigne Dansku od koje ima bod manje i meč manje.

Kvalifikacije se u našoj grupi završavaju u nedelju kada će Srbija dočekati Portugal, a Jermenija Albaniju.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.