Prijave protiv Mrkonjića, Ljajića, Obradovića i Dragina

Izvor: S media, 09.Feb.2011, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijave protiv Mrkonjića, Ljajića, Obradovića i Dragina

Državna revizorska institucija (DRI) podnela je danas prekršajne prijave protiv 14 odgovornih lica u ministarstvima zbog nepravilnosti u trošenju budžeta za 2009. godinu, medju kojima su četiri ministra - infrastrukture Milutin Mrkonjić, rada Rasim Ljajić, prosvete Žarko Obradović i poljoprivrede Saša Dragin.

Kako je saopštila DRI, prijave su podnete zbog više prekršaja iz Zakona o budžetskom sistemu, Zakona o budžetu Srbije, Zakona o radu i Zakona o javnim nabavkama.

Beta

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prijave protiv Mrkonjića, Ljajića, Obradovića i Dragina

Izvor: TV Avala, 09.Feb.2011

Državna revizorska institucija (DRI) podnela je danas prekršajne prijave protiv 14 odgovornih lica u ministarstvima zbog nepravilnosti u trošenju budžeta za 2009. godinu.

Nastavak na TV Avala...

Na poternici revizora četiri ministra

Izvor: Cafe.ba, 09.Feb.2011

DRI podnela je nadležnom sudu prekršajne prijave protiv četiri aktuelna ministra: poljoprivrede Saše Dragina, ministra za infrastrukturu Milutina Mrkonjića, ministra prosveta Žarka Obradovića i ministra za rad i socijalnu politiku Rasima Ljajića.

Nastavak na Cafe.ba...

Prekršajne prijave ministrima u Vladi Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Feb.2011

Državna revizorska institucija podnela je prekršajne prijave protiv ministara- rada Rasima Ljajića, infrastrukture Milutina Mrkonjića, prosvete Žarka Obradovića i poljoprivrede Saše Dragina zbog nepravilnosti u trošenju budžeta za 2009.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Ministarski kvartet mora na sud

Izvor: Večernje novosti, 09.Feb.2011

Revizor podneo prekršajne prijave zbog kršenja propisa o trošenju novca iz budžeta. Na tapetu Saša Dragin, Milutin Mrkonjić, Žarko Obradović i Rasim Ljajić

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.