Poziv za volontere na festivalu Uhvati sa mnom ovaj dan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2015, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv za volontere na festivalu "Uhvati sa mnom ovaj dan"

Filmski festival „Uhvati sa mnom ovaj dan!/Uhvati film" realizovaće se u Novom Sadu od 21. do 27. septembra, a obuhvatiće projekcije domaćih i inostranih filmova na temu invalidnosti, kao i bogat prateći program u vidu filmskih radionica, tribina, izložbi, performansa i drugo. Poziv za volontere otvoren je do 20. septembra.

Svi koji žele da daju svoj doprinos u organizaciji i realizaciji Festivala, nauče nešto novo i upoznaju se sa zanimljivim ljudima, mogu da se prijave >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za volonterski angažman.

Volonteri će biti uključeni u aktivnosti podrške gostima iz inostranstva (očekuju se gosti iz Engleske, Italije i Francuske), u promociju festivala i PR aktivnosti (pripremu saopštenja za medije, kontakte sa medijima, postavljanje informacija na društvene mreže i slično), u pružanje personalne asistencije posetiocima i gostima sa invaliditetom, kao i u tehničke poslove oko organizacije i realizacije tribina, izložbi i drugog pratećeg programa.

Svi volonteri dobiće potvrdu o učešću, po potrebi i preporuku sa opisom zaduženja i angažovanja, mogućnost učešća na radionicama, promociju svog angažovanja na Festivalu na sajtu Festivala i sl.

Zaineresovani mogu da se prijave putem mejla uhvatifilm@gmail.com.

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, godište, zanimanje, mejl adresu, kontakt telefon i par rečenica o svojoj motivaciji za prijavljivanje.

Festival "Uhvati sa mnom ovaj dan" je međunarodnog karaktera i realizuje se od 2003. godine sa ciljem informisanja javnosti o životu, aktivnostima, pravima i dostignućima osoba sa invaliditetom, čime se utiče na promene u stavovima ljudi u vezi sa osobama sa invaliditetom, bolje razumevanje i prihvatanje različitosti, te stvaranje uslova za veću vidljivost i uključivanje osoba sa invaliditetom u sve sfere društvenog života.

Više informacija može se pronaći na zvaničnom sajtu Festivala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slobodna zona traži volontere

Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Sep.2015

U susret jedanaestom izdanju Festivala angažovanog igranog i dokumentarnog filma – Slobodna zona, raspisan je konkurs za volontere u Beogradu. Festival će se i ove godine održati u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, od 5. do 11. novembra u Sava centru, Kulturnom centru Beograda, Domu omladine Beograda...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.