Izvor: Beta, 05.Okt.2010, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Početna cena za četvrtinu Merkura 38 miliona evra

LJUBLJANA , 5. oktobra 2010. (Beta) - Hipo Alpe Adria banka objavila je da prodaje 328.000 akcija najvećeg slovenačkog trgovačkog lanca Merkura, sa početnom cenom od 38 miliona evra za taj udeo.

Hipo banka će ponuditi na prodaju akcije Merkura koje je uzela kao garanciju za kreditiranje firme Merfin, pišu slovenačke Finance.

Javna prodaja četvrtine akcija Merkura, koji je nedavno objavio da više ne može da izmiruje svoje obveze, zakazana je za 15. oktobar.

Predsednik Nadzornog odbora Merkura Matevž Slapničar je tim povodom izjavio da je vreme da se sazna ko su pravi vlasnici Merkura, prenose slovenački mediji.

Prema njegovom očekivanju, Hipo banka bi sada i sama trebalo da se pojavi kao kupac ponudjenih akcija čime bi zatvorila svoja potraživanja prema Merfinu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Početna cena za četvrtinu Merkura 38 miliona evra

Izvor: NaDlanu.com, 05.Okt.2010

LJUBLJANA , 5. oktobra 2010. (Beta) - Hipo Alpe Adria banka objavila je da prodaje 328.000 akcija najvećeg slovenačkog trgovačkog lanca Merkura, sa početnom cenom od 38 miliona evra za taj udeo. Hipo banka će ponuditi na prodaju akcije Merkura koje je uzela kao garanciju za kreditiranje firme...

Nastavak na NaDlanu.com...

Početna cena za četvrtinu Merkura 38 miliona evra

Izvor: EMportal, 05.Okt.2010

Hypo Alpe Adria banka objavila da prodaje 328.000 akcija najvećeg slovenačkog trgovačkog lanca Merkura, s početnom cenom od 38 miliona evra za taj udeo.

Nastavak na EMportal...

Prodaja Liverpula: Cena previsoka, rok se bliži, kupci odustaju

Izvor: Blic, 05.Okt.2010

Problemi se gomilaju na Enfildu, klub je u velikoj rezultatskoj i finansijskoj krizi, a iako je 15. oktobar sve bliži, vlasnici Liverpula ne mogu da pronađu kupca...Tom Hiks i Džordž Džilet moraju da prodaju klub u narednih desetak dana kako bi otplatili dug od 282 miliona, ali im ponestaje opcija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.