Izvor: Beta, 07.Jul.2014, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela isplata subvencija za priplodna grla

BEOGRAD, 7. jula 2014. (Beta) - Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine saopštila je u ponedeljak da je počela isplata subvencija za priplodna grla.

Podnošenje zahteva za budžetske podsticaje stočarima počelo je 20. maja i traje do 15. jula, a do sada je za te namene isplaćeno 70,8 miliona dinara.

Od početka godine poljoprivrednim proizvodjačima koji su ostvarili pravo na subvencije isplaćeno je oko 13 milijardi dinara.

Isplaćene su skoro sve subvencije za biljnu proizvodnju od 6.000 dinar po hektaru.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela isplata subvencija za priplodna grla

Izvor: GdeInvestirati.com, 07.Jul.2014

BEOGRAD - Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine saopštila je u ponedeljak da je počela isplata subvencija za priplodna grla. Read More..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.