Ove nedelje predlozi za cenu hleba

Izvor: Blic, 21.Mar.2011, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove nedelje predlozi za cenu hleba

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede trebalo bi da u toku ove nedelje izađe sa konkretnim predlozima mera koje se odnose na cenu hleba, izjavio je danas resorni ministar Dušan Petrović.

"Vode se komunikacije na tehničkom nivou i u toku ove nedelje mislim da ćemo imati predloge koje ćemo staviti na sto", rekao je Petrović novinarima.

Ministar je ponovio da je glavni zadatak Vlade Srbije i ministarstva na čijem je čelu da se na minimum >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svedu rizici od poremećaja i nestabilnosti na tržištu osnovnih životnih namirnica, istakavši da se vodi dijalog sa svim učesnicima tržišta.

On je rekao da se dešavaju poremećaji na tržištu i da se očekuje da se merama ekonomske politike smanje i svedu na najmanju moguću meru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predlozi za cenu hleba

Izvor: RTV Pink, 21.Mar.2011

. . . Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede trebalo bi da u toku ove nedelje izađe sa konkretnim predlozima mera koje se odnose na cenu hleba, izjavio je danas resorni ministar Dušan Petrović. .

Nastavak na RTV Pink...

Razmatra se i zabrana izvoza brašna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2011

BEOGRAD -..Ministar poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Dušan Petrović izjavio je danas da privremena zabrana izvoza pšenice iz Srbije ostaje na snazi, dok se mera zabrane izvoza brašna razmatra..."Razmatramo sve aspekte oko izvoza brašna, videćemo da li je moguće da izađemo u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ministar najavljuje mere za tržište i cene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2011

NOVI SAD -..Vlada Srbije uskoro će predstaviti program mera za rešenje poremećaja na tržištu i poskupljenje osnovnih životnih namirnica, najavio je ministar poljoprivrede i trgovine Dušan Petrović...On je dodao da će već tokom ove sedmice biti predložene konkretne mere za cenu hleba...Pšenica,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Predlozi za cenu hleba

Izvor: RTS, 21.Mar.2011

U toku ove sedmice Ministarstvo poljoprivrede izaćiće sa konkretnim predlozima mera za cenu hleba, rekao ministar poljoprivrede i trgovine Dušan Petrović. ..Ministar poljoprivrede i trgovine Dušan Petrović izjavio je da se razmatraju predlozi mera za cenu hleba. Trenutno se razgovara na tehničkom...

Nastavak na RTS...

Brašno bez zabrana

Izvor: Capital.ba, 22.Mar.2011, 08:53

BEOGRAD, Privremena zabrana izvoza pšenice iz Srbije ostaje na snazi, dok se mjera zabrane izvoza brašna razmatra - kaže Dušan Petrović, ministar poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede. - Razmatramo sve aspekte oko izvoza brašna, videćemo da li je moguće da izađemo u susret kako...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.