Ove godine znatno povećan broj zaintresovanih za posao u Njemačkoj!

Izvor: Capital.ba, 03.Apr.2017, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove godine znatno povećan broj zaintresovanih za posao u Njemačkoj!

BANJALUKA, U prva tri mjeseca ove godine povećano je interesovanje stanovnika BiH, Srbije i Crne Gore za odlazak na rad u zemlje EU, u odnosu na isti period prošle godine, tvrdi Goran Rosić, urednik portala euposao.de, jedinog regionalnog portala koji objavljuje oglase za posao u Njemačkoj i drugim zemljama EU, namijenjene isključivo stanovnicima ove tri balkanske države. Kada je riječ o Bosni i Hercegovini, najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << zainteresovanih za posao u inostranstvu dolazi iz Distrika Brčko, dok je u Srbiji najveće interesovanje u Vojvodini. Kada je riječ o zanimanjima, ubjedljivo najveća ponuda je za varioce, njegovatelje i fizioterapeute, kaže Rosić. Inače, zainteresovani za odlazak na rad u inostranstvo konkurse za posao, osim na ovom portalu, mogu potražiti i u štampanom izdanju – oglasniku EU posao, koji je od skoro u prodaji na kioscima širom BiH, Srbije i Crne Gore.  

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

UIO: Prihodi od indirektnih poreza 1,543 milijarde KM

Izvor: Capital.ba, 04.Apr.2017, 10:16

BANJALUKA, Prihodi od indirektnih poreza u prva tri mjeseca ove godine iznosili su 1,543 milijarde KM i veći su za 52 miliona KM ili 3,46 odsto u odnosu na isti prošlogodišnji period. Uprava za indirektno oporezivanje /UIO/ BiH je u prva tri mjeseca privredi vratila 293 miliona KM, što je za 44 miliona...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.