Otvoren konkurs Najbolje iz Srbije 2011.

Izvor: Beta, 21.Nov.2011, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren konkurs Najbolje iz Srbije 2011.

BEOGRAD, 21. novembra 2011. (Beta) - Privredna komora Srbije (PKS) saopštila je u ponedeljak da je raspisala konkurs za akciju "Najbolje iz Srbije 2011".

Konkurs je organizovan u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i trgovine Srbije i sa dnevnim ekonomskim listom "Privredni pregled".

Dodaje se da pobednici konkursa dobijaju pravo da znak "Najbolje iz Srbije" koriste kao znak kvaliteta i poverenja na proizvodima, kao i u promotivn...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoren konkurs Najbolje iz Srbije 2011.

Izvor: NaDlanu.com, 21.Nov.2011

Privredna komora Srbije (PKS) saopštila je u ponedeljak da je raspisala konkurs za akciju "Najbolje iz Srbije 2011"... Konkurs je organizovan u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i trgovine Srbije i sa dnevnim ekonomskim listom "Privredni pregled".Dodaje se da pobednici konkursa dobijaju pravo...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.