Nismo platili samo ko nije imao dobre papire

Izvor: B92, 17.Avg.2017, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nismo platili samo ko nije imao dobre papire"

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da je država isplatila skoro sve premije za mleko i subvencije za poljoprivrednike.

Nedimović je na konferenciji za novinare povodom potpisivanja Memoranduma o saradnji na realizaciji projekta Povećanje prilika za zapošljavanje sezonskih radnika, rekao da jedini koji nisu dobili premije ili subvencije su oni proizvođači koji nisu dostavili urednu dokumentaciju.

"Isplatili smo sredstva za 95 odsto onih koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se prijavili", rekao je Nedimović i pozvao sve koji nisu dostavili urednu dokumentaciju da se jave Ministarstu i ponovo pošalju ispravne papire.

Nedimović je napomenuo da je po planu Ministarstva, isplata trebala da bude do 15. avgusta ali su, kako kaže, subvencije isplaćene 2. i 3. avgusta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.