Nezadovoljstvo u SDP-u: Bernardić mora otići

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Maj.2017, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezadovoljstvo u SDP-u: Bernardić mora otići

ZAGREB - Apatija - ta riječ najbolje opisuje situaciju koja je zavladala u SDP-u. Loši rezultati lokalnih izbora unijeli su dodatni nemir u stranku koja se već mjesecima muči s postavljanjem na noge. 

A mnogi glavnog krivca vide u novom šefu i njegovim najbližim suradnicima. Pogotovo za debakl u Zagrebu u kojemu je upravo Bernardić godinama vodio organizaciju i gdje SDP više nema najjaču listu.

Osim toga, u Zagrebu su ostali bez značajnog broja mjesta u vijećima >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << gradskih četvrti i mjesnim odborima, a pojavila se i nova snaga na ljevici, lista Zagreb je naš, za koju dobrim dijelom vjerojatno glasaju bivši birači SDP-a. Sve to razlozi su zbog kojih su se mnogi ugledni SDP-ovci, jučer s pravom pitali što dalje, piše Večernji list.

Podsjetimo, Bernardićev govor nakon lokalnih izbora također je izazvao brojne reakcije.

Njegov politički antitzalent odavno smo prepooznali i mi u SEEbizu te smo mu prije nekoliko tjedana sugerirali da se ostavi politike.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.