Nema zainteresovanih kupaca za imovinu Agroživa

Izvor: Beta, 18.Feb.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema zainteresovanih kupaca za imovinu Agroživa

ZRENJANIN, 18. februar 2015. (Beta) - Prva javna prodaja imovine kompanije za proizvodnju živinskog mesa Agroživ u stečaju iz Žitišta nije uspešno završena jer nije bilo zainteresovanih kupaca, izjavio je u sredu izvršitelj Dragan Božić.

"U skorije vreme će biti zakazana druga javna prodaja gde očekujemo više zainteresovanih lica i smatram da će se tu postići fer i odgovarajuća cena", kazao je Božić agenciji Beta.

Prodaja imovine zakazana je kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << se namirila potraživanja poverioca - firme Novi Bek iz Beograda.

Popis i procena stvari izvršena je krajem prošle godine, a medju popisanim stvarima su proizvodne mašine - linije za klanje i čerupanje, otkoštavanje, hladjenje i druge, a koje čine jednu proizvodnu liniju, ukupne procenjene vrednosti 314,7 miliona dinara.

(Karj)

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Imovinu Agroživa niko neće

Izvor: B92, 18.Feb.2015

Prva javna prodaja imovine kompanije za proizvodnju živinskog mesa Agroživ u stečaju iz Žitišta nije uspešno završena jer nije bilo zainteresovanih kupaca..."U skorije vreme će biti zakazana druga javna prodaja gde očekujemo više zainteresovanih lica i smatram da će se tu postići fer i odgovarajuća...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.