Izvor: Blic, 29.Avg.2016, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedimović i ambasador BiH o izvozu vakcinisanog goveđeg mesa

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović razgovarao je danas sa ambasadorom Bosne i Hercegovine Lazarom Mirkićem o aktuelnim pitanjima u oblasti poljoprivrede i trgovine poljoprivrednim proizvodima.

Ministar Nedimović je obavestio ambasadora Mirkića i da su u toku konsultacije sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija u vezi izvoza suncokreta u Bosnu i Hercegovinu, i da je prioritet poštovanje međunarodnih tržišnih standarda i propisa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Osim pitanja trgovine uljaricama, tema sastanka je bio i izvoz vakcinisanog goveđeg mesa u Bosnu i Hercegovinu, na kome je ministar Nedimović izrazio uverenje da bi u najskorije vreme moglo da dođe do ukidanja zabrane izvoza vakcinisanog goveđeg mesa u tu zemlju, dodaje se u saopštenju Ministarstva poljoprivrede.

Ministar je rekao i da očekuje da se već na sastanku resornih ministara regiona u Sofiji, koji se održava od 8. septembra reši pitanje izvoza vakcinisanog goveđeg mesa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pitanje izvoza govedine u BIH uskoro rešeno

Izvor: Beta, 29.Avg.2016

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Srbije Branislav Nedimović izjavio je danas da očekuje da će na sastanku ministara 8. i 9. septembra u Sofiji biti rešeno pitanje zabrane izvoza vakcinisanog govedjeg mesa iz Srbije u Bosnu i Hercegovinu (BiH)."U najskorije vreme moglo bi da dodje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.