Najava događaja za 8. februar 2016. godine

Izvor: Capital.ba, 08.Feb.2016, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najava događaja za 8. februar 2016. godine

BANJALUKA – U 9.30 časova predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović prisustvovaće obilježavanju 74 godine od zločina nad 52 učenika koje su ubile ustaše u banjalučkom naselju Šargovac. /Osnovna škola „Đura Jakšić“/   BANJALUKA – U 12.00 časova ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić potpisaće ugovore sa izvođačima radova za izgradnju i adaptaciju domova zdravlja Bratunac i Gacko i ambulanti porodične medicine u >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Dubravama, Omarskoj i Osmacima. /prostorije Ministarstva zdravlja/ PALE – U 19.00 časova trio „Škvare valc“ održaće koncert koji organizuje austrijska Ambasada u BiH. /Kulturni centar/ SARAJEVO – U 9.30 časova član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić obratiće se na nastavku Druge konferencije Platforme dijaloga pod nazivom „Kulturna različitost-zajedničko blago“ u okviru projekta UN „Dijalog za budućnost“, koja se održava u saradnji sa Predsjedništvom BiH. /Zemaljski muzej/ SARAJEVO – U 13.30 časova predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović primiće apostolskog nuncija Luiđija Pecuta. /saopštenje/ SARAJEVO – Ministar inostranih poslova Austrije Sebastijan Kurc boravi u posjeti BiH: – u 9.30 časova sastanak sa ministrom inostranih poslova Igorom Crnatkom; – u 10.00 časova sastanak sa predsjedavajućim Savjeta ministara BiH Denisom Zvizdićem; – u 10.45 časova sastanak sa članovima Predsjedništva BiH; /saopštenja/ – u 12.00 časova ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović, Crnadak i Kurc obratiće se na konferenciji za novinare i potpisati sporazum o naučnoj i tehnološkoj saradnji između Austrije i BiH. / Narodno pozorište/ SARAJEVO – Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak: -u 12.30 časova prisustvovaće svečanom otvaranju manifestacije „Godina kulture BiH – Austrija 2016“; /Narodno pozorište/ – u 16.00 časova sastaće se sa generalnim sekretarom Centralnoevropske inicijative Đovanijem Karaćolom di Vjetrijem. /saopštenje/ SOFIJA – Predsjadavajuća Komisije za spoljne poslove Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Dušanka Majkić učestvuje na konferenciji predsjedavajućih parlamentarnih komiteta za spoljne poslove država članica Savjeta Evrope koja će trajati do 10. februara. KISELJAK – U 16.00 časova sjednica Predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice BiH na kojoj će, između ostalog, biti riječi o Izbornom zakonu BiH i javnom RTV sistemu. /saopštenje/ BEOGRAD – U 12.00 časova uručenje Vukove nagrade u organizaciji Kulturno-prosvetne zajednice Srbije. /zdgrada predsjednika Srbije/ ANKARA – NJemački kancelar Angela Merkel otputovaće u Ankaru radi razgovora sa premijerom Turske Ahmetom Davutogluom o smanjivanju priliva izbjeglica u EU.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas potpisivanje ugovora za izgradnju i uređenje domova zdravlja

Izvor: Capital.ba, 08.Feb.2016

BANJALUKA, Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić potpisaće danas u Banjaluci ugovore sa izvođačima radova koji su pobijedili na tenderima raspisanim za igradnju i adaptaciju domova zdravlja Bratunac i Gacko i ambulanti porodične medicine u Dubravama, Omarskoj i...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.