NIS: Dizel za setvu jeftiniji 5 RSD

Izvor: B92, 26.Mar.2014, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIS: Dizel za setvu jeftiniji 5 RSD

Beograd -- Naftna industrija Srbije odobrila je popust od pet dinara po litru za kupovinu evro dizela poljoprivrednicima za prolećnu setvu.

Popust će se odobravati na svim benzinskim stanicama NIS Petrola i Gasproma, kojih je u Srbiji ukupno 330.

Svi poljoprivrednici, fizička lica, preduzetnici ili pravna lica koja imaju aktivni status registrovanog poljoprivrednog domaćinstva ili gazdinstva, mogu da kupuju po sniženoj ceni dizel evro pet kvaliteta proizveden u Rafineriji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nafte Pančevo.

Potrebno je da imaju aktivnu NIS-ovu karticu za poljoprivrednike čije je izdavanje besplatno.

Trenutno više od 60.000 poljoprivrednika poseduje NIS-ovu karticu koju mogu da aktiviraju kupovinom na svim benzinskim stanicama. Za one koji karticu još nemaju, postupak izdavanja je vrlo jednostavan i besplatan, navode u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Gasprom

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIS odobrava popust za poljoprivrednike od pet dinara

Izvor: SandzakPress.net, 26.Mar.2014

Srbija – Naftna industrija Srbije (NIS) je, u susret proljećnoj sjetvi, odobrila popust za poljoprivrednike od pet dinara po litru, prilikom kupovine evro dizela na svim benzinskim stanicama te kompanije, saopštio je NIS. Riječ je o najbrojnijoj i najrasprostranjenijoj mreži u Srbiji sa više od...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.