Misija MMF-a počinje reviziju aranžmana sa Srbijom

Izvor: Beta, 19.Avg.2010, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misija MMF-a počinje reviziju aranžmana sa Srbijom

BEOGRAD, 19. avgusta 2010. (Beta) - Misija Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) započeće u četvrtak reviziju stend baj kreditnog aranžmana sa Srbijom, vrednog oko tri milijarde evra.

Kako je agenciji Beta rečeno u Kancelariji MMF-a u Beogradu, Misiju predvodi Albert Jeger i u Beogradu će boraviti do 31. avgusta.

MMF će u četvrtak i petak voditi pripremne tehničke razgovore u okviru pete revizije, a u ponedeljak, 23. avgusta počeće zvanične razgovori sa predstavnicima Vlade Srbije.

Prema najavama iz Vlade Srbije i MMF-a, glavna tema nove runde razgovora biće zakon o fiskalnoj odgovornosti, kojim bi Srbija trebalo da definiše do kog nivoa država može da se zadužuje.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Misija MMF-a počela reviziju stend-bај aranžmana

Izvor: EMportal, 19.Avg.2010

Misija Međunarodnog monetarnog fonda počela danas reviziju stend-baj aranžmana sa Srbijom, vrednog oko tri milijarde evra.

Nastavak na EMportal...

Dinkić će ubediti MMF

Izvor: B92, 19.Avg.2010

Beograd -- Ministar ekonomije Mlađan Dinkić pripremio je svoj predlog za misiju Međunarodnog monetarnog fonda koja je počela petu reviziju aranžmana sa Srbijom...S obzirom na to da računa da će deficit u budžetu biti za 20 milijardi dinara manji od dozvoljenog, Dinkić predlaže da se taj novac...

Nastavak na B92...

MMF u Beogradu i Sarajevu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Avg.2010

Misija Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) započinje danas reviziju stend baj kreditnog aranžmana sa Srbijom, vrijednog oko tri milijarde eura. Misiju predvodi Albert Jeger i u Beogradu će boraviti do 31. avgusta. Delegacija MMF-a juče je stigla I u Sarajevo. Za danas su planirani susreti sa...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Srbija i MMF počeće tehničke razgovore o stend-baj aranžmanu

Izvor: Southeast European Times, 19.Avg.2010

19/08/2010..BEOGRAD, Srbija -- Predstavnici MMF i srpski zvaničnici počinju tehničke razgovore u četvrtak (19. avgust), u sklopu pete revizije na osnovu stend-baj aranžmana Srbije sa Fondom, u iznosu 2,9 milijarde evra. Ministarka finansija Diana Dragutinović potvrdila je uoči razgovora da će...

Nastavak na Southeast European Times...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.