Ministarstvo poljoprivrede:Nisu smanjenje subvencije

Izvor: Blic, 24.Okt.2014, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo poljoprivrede:Nisu smanjenje subvencije

Minsitarstvo poljoprivrede Srbije saopštilo je danas da su rebalansom ovogodišnjeg državnog budžeta predviđene uštede u rashodima tog ministartva, ali da nisu smanjene subvencije poljoprivrednicima.

- Rebalansom su sredstva za poljoprivredu smanjena za 4,06 milijardi dinara, ali to neće uticati na planiranu isplatu subvencija poljoprivrednicima - navodi se u saopštenju.

Uštede su, kako je objašnjeno, ostvarene povlačenjem sredstava za projekte koji su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predviđeni budžetom, a koji neće biti ostvareni u 2014. godini.

Subvencije poljoprivredi u ovoj godini, prema predlogu rebalansa budžeta o kojem je danas počela rasprava u Skupštini Srbije, iznosiće 34,2 milijardi dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.