Kraj sezone grejanja u Srbiji

Izvor: NaDlanu.com, 15.Apr.2012, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj sezone grejanja u Srbiji

BEOGRAD, 15. aprila 2012. (Beta) - Grejna sezona u Srbiji zvanično se završava u nedelju, posle šest meseci.

BEOGRAD, 15. aprila 2012. (Beta) - Grejna sezona u Srbiji zvanično se završava u nedelju, posle šest meseci.Kako su agenciji Beta kazali u Poslovnom udruženju Toplane Srbije, toplane će do 3. maja biti u pripravnosti da greju u danima kada, po prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije, prosečna temperatura bude niža od 12 stepeni Celzijusa.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završena grejna sezona

Izvor: Studio B, 15.Apr.2012

U Srbiji se danas zvanično završava grejna sezona...Toplane će, međutim, biti u pripravnosti do 1. maja i ako zatreba nastaviće da greju stanove u onim gradovima u kojima prosečna temperatura tri dana uzastopno bude niža od 12 stepeni Celzijusa, izjavio je Tanjugu predsednik Udruženja toplana...

Nastavak na Studio B...

Toplane gase kotlove

Izvor: RTV 5, 15.Apr.2012

Posle šest meseci danas se zvanično završava grejna sezona u Srbiji,ali će toplane do 3.maja biti u pripravnosti da greju u danima kada, po prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije, prosečna temperatura bude niža od 12 stepeni.

Nastavak na RTV 5...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.