Konkurs za sufinasiranje projekata iz oblasti nauke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2015, 06:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za sufinasiranje projekata iz oblasti nauke

Centar za promociju nauke raspisao je konkurs za sufinansiranje projekata iz oblasti promocije i popularizacije nauke i unapređenje naučnoistraživačkog rada. Konkurs je otvoren do 16. jula do 17 časova.

Pravo učešća imaju sva naučna, naučno-stručna društva, udruženja i druge organizacije koja se bave naučnoistraživačkim radom, popularizacijom i promocijom nauke.

Cilj konkursa je pružanje podrške razvoju naučno-obrazovnih aktivnosti, unapređenja kvaliteta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << obrazovanja kroz primenu naučnih koncepata, razvoja međusobnog odnosa nauke i umetnosti i jačanja kapaciteta institucija koje se bave afirmacijom nauke u Republici Srbiji za realizaciju projekata, sprovođenje mera od interesa za naučnu zajednicu i efikasnije korišćenje dobijenih fondova.

Ukupna raspoloživa sredstva izdvojena za ovu namenu iznose 15.000.000,00 dinara.

Prijave se podnose elektronskim putem, na obrascu koji je dostupan na internet stranici Centra za promociju nauke.

Konkurs je otvoren do 16. jula do 17.00 časova.

Odluka Centra o projektima i programima koji će dobiti finansijsku podršku po ovom javnom pozivu biće objavljena 17. avgusta na internet stranici Centra: www.cpn.rs.

Udruženje ili organizacija, kojoj je u postupku po ovom pozivu odobreno (su)finansiranje, zaključuje sa Centrom ugovor kojim se uređuju međusobna prava i obaveze.

Informacije o Konkursu mogu se dobiti putem telefona 011 24 00 260 ili na sajtu prijave.cpn.rs.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.