Konačno: Malinari zadovoljni cenom

Izvor: B92, 08.Jul.2013, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno: Malinari zadovoljni cenom

Užice -- Berba maline u užičkom kraju privodi se kraju, a proizvođači za malinu dobijaju od 210 do 230 dinara po kilogramu i većina njih zadovoljna je ovom cenom.

"Posle sastanka sa vicepremijerom Aleksandrom Vučićem cena maline je sa 135 dinara podignuta na približno onu koju smo mi tražili. Sada nakupci plaćaju tih 250 dinara. Mi smo zadovoljni i nema potrebe za protestima", izjavio je za Tanjug predsednik Saveza srpska malina, Dragan Vukailović.

On napominje i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je ovaj Savez, posle sastanka sa prvim potredsednikom vlade, u kontaktu sa Kancelarijom za borbu protiv korupcije i Odborom za poljoprivredu Narodne skupštine Srbije, i da imaju informaciju da će iduće sedmice komisija ovih tela krenuti u kontrolu rada hladnjačara.

Prema rečima Vukailovića, ovogodišnji rod maline je dobrog kvaliteta, ali će ukupan prinos u Srbiji biti oko 30 hiljada tona, što je za 30 do 40 odsto manje nego prošle godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konačno: Malinari zadovoljni cenom

Izvor: B92, 08.Jul.2013

Užice -- Berba maline u užičkom kraju privodi se kraju, a proizvođači za malinu dobijaju od 210 do 230 dinara po kilogramu i većina njih zadovoljna je ovom cenom..."Posle sastanka sa vicepremijerom Aleksandrom Vučićem cena maline je sa 135 dinara podignuta na približno onu koju smo mi tražili....

Nastavak na B92...

Otkupna cena maline do 230 dinara, malinari zadovoljni

Izvor: GdeInvestirati.com, 08.Jul.2013

UŽICE - Berba maline u užičkom kraju privodi se kraju, a proizvođači za malinu dobijaju od 210 do 230 dinara po kilogramu i većina njih zadovoljna je ovom cenom. Read More..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.