Komercijalna banka nagradila učenike

Izvor: S media, 09.Jul.2010, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komercijalna banka nagradila učenike

Komercijalna banka je danas naboljim učenicima 40 ekonomskih škola u Srbiji poklonila laptop kompjutere.

Na svečanosti uručvanja kompjutera, koja je održana u Beogradu, članica Izvršnog odbora Komercijalne banke Andrijana Milanović je rekla da su najbolje medju najboljima predložila nastavna veća škola.

Akcija "40 laptopova najboljim djacima" je organizovana u okviru obeležavanja 40 godina rada Komercijalne banke Beograd. Program dobrotvornih akcija "40 >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dobrih stvari" započet je u maju i trajaće do oktobra.

Milanovićeva je istakla da je Komercijalna banka najveća domaća banka na srpskom tržištu sa tržišnim učešćem većim od 10 odsto.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nizom manifestacija LSV će obeležiti 20 godina

Izvor: Blic, 09.Jul.2010

Povodom dve decenija postojanja Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) sutra će biti održana svečana akademija u Novom Sadu, najavljeno je iz te stranke. ..Svečena akadamija, koja će početi u 19 sati, biće održana u sali Master centra Novosadskog sajma...U okviru obeležavanja 20 godina rada LSV...

Nastavak na Blic...

Komercijalna uručila laptopove učenicima

Izvor: Danas, 09.Jul.2010

Komercijalna banka juče je u okviru obeležavanja 40 godina postojanja poklonila 40 laptop računara najboljim đacima srednjih ekonomskih škola u Srbiji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.