Kalcedonija proširuje poslovanje u Srbiji

Izvor: Beta, 29.Nov.2011, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalcedonija proširuje poslovanje u Srbiji

BEOGRAD, 29. novembra 2011. (Beta) - Ministar ekonomije Srbije Nebojša Ćirić potpisaće u utorak sa italijanskim proizvodjačem donjeg veša Kalcendonijom ugovor o novoj investiciji te kompanije u fabriku u Subotici.

Kako je saopštilo Ministarstvo ekonomije, ta investicija Kalcedonije (www.calzedonia.it) u Subotici vredna je 20 miliona evra i do kraja 2014. godine otvoriće 1.000 novih radnih mesta.

Kalcedonija je za taj projekat,...
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nove investicije kompanije Calzedonia u Srbiji

Izvor: SEEbiz.eu, 29.Nov.2011

BEOGRAD - Calzedonia će investirati 20 miliona evra i do kraja 2014. godine će otvoriti 1.000 novih radnih mesta.

Nastavak na SEEbiz.eu...

"Kalcedonija" otvara 1.000 radnih mesta u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2011

SUBOTICA -..Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić potpisao je danas sa italijanskim proizvođačem rublja "Kalcedonijom" ugovor o novoj investiciji te kompanije u Subotici u vrednosti od 20 miliona evra, koji predviđa da se do 2014. otvori 1.000 novih radnih mesta...Nova fabrika...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ćirić i Kravčenko u Petrohemiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2011, 09:56

PANČEVO -..Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić i generalni direktor Naftne industrije Srbije Kiril Kravčenko održaće danas u pančevačkoj Petrohemiji konferenciju za novinare, povodom Sporazuma o strateškoj saradnji NIS-a i Petrohemije...Ovim sporazumom, koji su Ćirić i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.