KI: Pokušaj krijumčarenja ljudi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2016, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KI: Pokušaj krijumčarenja ljudi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kanjiži, podneli su krivične prijave protiv četiri muškarca sa teritorijen opštine Kanjiža, zbog osnova sumnje da su počinili krivična dela nedozvoljen prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi.

Trojica osumnjičenih se terete da su 7. februara ove godine, pokušali da ilegalno prevedu u Mađarsku 5 stranih državljana.

Četvrti osumnjičeni se tereti da je 5. februara ove godine, pokušao da ilegalno prevede >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Mađarsku 20 stranih državljana i da je ometao policiju u obavljanju službene dužnosti.

Protiv njega je podneta i krivična prijava, zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Nasrtaji nakon upozorenja za nepropisno parkiranje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi, po odobrenju tužioca, odredili su zadržavanje do 48 sati D. B. (1980) iz Kikinde, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Osumnjičeni se tereti da je vređao i pretio policijskom službeniku koji ga je upozorio na nepropisno parkirano vozilo.

Protiv tridesetogodišnjeg muškarca iz Kikinde, koji je bio u kolima sa D. B. podneta je krivična prijava, zbog osnova sumnje da je takođe, počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.